Como todos los años la Agrupación de Quatre carreres organiza el campeonato de Truc y Parchis, para todas las fallas de nuestro sector que quieran participar, y como no nuestra falla también tuvo representación en este acontecimiento.

(Texto de la pag. web de la agrupación de Quiatre Carreres) 

Durant els mesos de maig i juny s’han celebrat en el Casal de la Falla Bisbe Jaume Pérez – Lluïs Oliag els campionats de truc i parxís del Sector i de l’Agrupació. Els dos campionats són organitzats pel Sector, en l’ajuda de la directiva de l’Agrupació, i la falla que es proclama campiona, ho és tant del Sector com de l’Agrupació.

Durant quasi el mes i mig que van durar els campionats, vam poder assistir a grans partides, decidint el primer i segon lloc en l’última jornada, arribant inclús a haver de jugar-se el desempat en el primer joc, tant al parxís com al truc. 

Des d’ací volem donar les gràcies en primer lloc a la falla que enguany ens va acollir per a organitzar els campionats, laFalla Bisbe Jaume Pérez – Lluïs Oliag, a totes les falles que van participar el els dos campionats, on sempre va haver-hi un bon ambient, i com no, als delegats de Sector i directius de l’Agrupació que van estar vetlant perquè tot isquera bé.

I els resultats van ser els següents:

 • TRUC:

  • Campió: Falla Ausias March – Na Robella

  • Subcampió: FallaPianiste Martínez Carrasco – Eslida 

 • PARXÍS:

  • Campió: Falla Hort de Sant Valero – Avinguda de La Plata

  • Subcampió: Falla Rubén Vela – Avinguda Doctor Waksman

  • Les falles guanyadores representarán al Sector Quatre Carreres en la fase final, que se celebrarà en els jardins del palau de la música i a on rebran el premi de guanyadors del Sector, i que forma part dels actes de la Fira de Juliol de València.

   Gràcies a tots i fins a l’any que ve.