I EDICIÓ DELS PREMIS «ELS QUATRE DE QUATRE CARRERES» FALLAS 2019

En la sala canal se entregaron los premios de la «I EDICIÓ DEL PREMIS DELS QUATRE DE QUATRE CARRERES FALLAS 2019» . Ya en el escenario el presidente de la Agrupación de Quatre  Carreres  Jaime Hernica Domínguez,  fué entregando los primeros premios de esta»I Edición», 

**Texto de la página web de la Agrupació de Falles Sector 21  Quatre Carreres**

El pasat 14 d’abril, hem tingut l’acte d’entrega de la I Edició dels Premis «Els Quatre de Quatre Carreres» Falles 2019, la Sala Canal ha sigut l’escenari on hem rebut a les 20 comissions de l’Agrupació, els premiats i els col.laboradors de l’acte. En esta ocasió en contat com a presentadors de l’acte Laura Company i Alfaro i Francisco Rodríguez i Moreno, de la comissió Falla Carrera Malilla – Enginyer Joaquim Benlloch. Poc a poc hem anat desgranant els premiats. 
**Premi Plantá, compossat de dos categories, infantil i major; en la categoria infantil a l’artista Rubén Arcos i Martí per guanyar el primer premi de la categoria 22ª de junta centra fallera, en la Falla Juan Bautista Vives, el premi el varen areplegar els representants de la Falla.

**I en la categoria Major a l’artista Francisco Ribes i López per guanyar el primer premi de la categoria 8ª-C de junta central fallera, en la Falla Pintor Domingo – Guillem de Castro.

**Premi Mascletá Pirotecnia Valenciana, de Llanera de Ranes, per la mascletá que van tirar a la Plaça de l’Ajuntament de València el dia 18 de març.

**Premi Individual Cultura Valenciana en Falles que ha recaigut en el faller Manolo Muñoz i Roca, de la comissió Falla Carretera Escrivá – Cooperativa San Ferrán.

**Premi Colectiu Cultura Valenciana en les Falles a l’Associació Cultural Fallers pel món.

Tots els premiats han rebut l’insignia de coure de l’Agrupació de mans del nostre President Jaime Hernica i Domínguez. Després de cantar l’himne hem tingut un ví d’honor per a tots els assistents.