En la sala canal se entregaron los premios de la «I EDICIÓ DEL PREMIS DELS QUATRE DE QUATRE CARRERES FALLAS 2019» . Ya en el escenario el presidente de la Agrupación de Quatre  Carreres  Jaime Hernica Domínguez,  fué entregando los primeros premios de esta»I Edición», 

**Texto de la página web de la Agrupació de Falles Sector 21  Quatre Carreres**

El pasat 14 d’abril, hem tingut l’acte d’entrega de la I Edició dels Premis «Els Quatre de Quatre Carreres» Falles 2019, la Sala Canal ha sigut l’escenari on hem rebut a les 20 comissions de l’Agrupació, els premiats i els col.laboradors de l’acte. En esta ocasió en contat com a presentadors de l’acte Laura Company i Alfaro i Francisco Rodríguez i Moreno, de la comissió Falla Carrera Malilla – Enginyer Joaquim Benlloch. Poc a poc hem anat desgranant els premiats. 
**Premi Plantá, compossat de dos categories, infantil i major; en la categoria infantil a l’artista Rubén Arcos i Martí per guanyar el primer premi de la categoria 22ª de junta centra fallera, en la Falla Juan Bautista Vives, el premi el varen areplegar els representants de la Falla.

**I en la categoria Major a l’artista Francisco Ribes i López per guanyar el primer premi de la categoria 8ª-C de junta central fallera, en la Falla Pintor Domingo – Guillem de Castro.

**Premi Mascletá Pirotecnia Valenciana, de Llanera de Ranes, per la mascletá que van tirar a la Plaça de l’Ajuntament de València el dia 18 de març.

**Premi Individual Cultura Valenciana en Falles que ha recaigut en el faller Manolo Muñoz i Roca, de la comissió Falla Carretera Escrivá – Cooperativa San Ferrán.

**Premi Colectiu Cultura Valenciana en les Falles a l’Associació Cultural Fallers pel món.

Tots els premiats han rebut l’insignia de coure de l’Agrupació de mans del nostre President Jaime Hernica i Domínguez. Després de cantar l’himne hem tingut un ví d’honor per a tots els assistents.