Esta vesprada de diumenge, l’Agrupació-sector Quatre Carrreres li ha rendit homenatge a Clara María Parejo i Pérez FMIV 2017,a las 18 hores de la vesprada i a la sala Canal ha tingut l’acte, Ariadna Galán i García FMIV 2010 ha sigut la presentadora de l’acte, un acte senzill i molt emoitu, on han volgut participar les seues amigues de la Cort d’honor, les falles de l’agrupació i com no la seua companya de viatge Raquel Alario i Bernabé, qui li ha dirigit unes emotives paraules. El nostre president Jaime Hernica i Domínguez, també ha tingut paraules de moltes de les vivències que hem tingut amb ella. La protagonista també ens ha dirigit unes paraules plenes d’emoció i sempre recordant d’on pertany el seu cor, l’agrupació li ha regalat un cuadre pintat a mà de la seua fotogràfia oficial com a FMIV.
Fotos: Agrupación quatre carreres
y falla zapadores web: Ignacio Gallego